Spring direct naar de hoofdnavigatie, de zoekfunctie of de inhoud

Terugblik Vakbeurs Mobiliteit 2019

Met een druk bezochte beursstand heeft de NBd succesvolle beursdagen afgesloten in Houten tijdens de Mobiliteitsvakbeurs op 27 en 28 november.

Onze relatiemanagers, adviseurs en management hebben veel bezoekers gesproken. Enthousiaste ontmoetingen, mooie en goede gesprekken over ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en bewegwijzering.

Dit jaar stond de NBd voor het eerst samen met de NDW en NWB op de Vakbeurs Mobiliteit op een grote gezamenlijke stand.

De bezoekers stelden veel vragen over mobiliteitsdata. Deze nemen we mee in de gezamenlijke verdere verkenning Data voor Mobiliteit. De NBd werkt nog hard aan het op orde brengen van haar dataknooppunt de komende tijd. Dat is een omvangrijke klus, maar een enorm belangrijke investering voor nu en de toekomst. We werken aan een verbeterd databestand dat Actueel, Betrouwbaar en Compleet moet zijn. Huis op orde staat nu voorop.

Meten is weten
Op de beurs hebben we een goede start gemaakt met het onderzoek onder wegbeheerders en partners naar de bekendheid en tevredenheid over de NBd. Fijn dat veel bezoekers daar even de tijd voor namen. Enkele respondenten hadden prijs en verlieten de stand met een cadeaubon. Dit was de preview voor een uitgebreider tevredenheidsonderzoek dat gepland staat voor de komende maanden.

Aftrap viering 125 jaar Bewegwijzering
In 2019 en 2020 vieren we het 125 jarige bestaan van bewegwijzering in Nederland. Tijdens de beurs gaf Sabine Kern, directeur NBd, in het bijzijn van de medewerkers en bezoekers van de NBd stand, het startsein voor de campagne. Lees meer hierover op deze site.

< Terug naar de vorige pagina