Spring direct naar de hoofdnavigatie, de zoekfunctie of de inhoud

Eerste update voor wegbeheerders

Beste relatie,

Met veel plezier bezorgen we hierbij de eerste Update voor Wegbeheerders in uw mailbox.

Wellicht bent u al geabonneerd op onze campagnenieuwsbrief, dan bent u al gewend lezenswaardige updates van ons te ontvangen. We hebben gemerkt dat die nieuwsbrieven voldoen aan een behoefte. Nu ons campagnejaar langzaam afloopt maken we er dus graag een goede gewoonte van u regelmatig een update te geven.

We hebben elkaar dit jaar weinig fysiek gezien of gesproken. Dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurd. En er staat ook komend jaar veel op stapel. In deze nieuwsbrief leest u over verbeteracties, een update over ons project ‘data op orde’, besteden we aandacht aan een mooi project en staan we stil bij SignWeb.

Ondertussen komt het einde van dit bijzondere jaar snel dichterbij. Een jaar waarin bleek dat samenwerking op verrassend veel manieren vorm kan krijgen. En ook een jaar waarin projecten – soms in aangepaste vorm – gewoon doorgang konden vinden. Dank daarvoor! Ik kijk in ieder geval uit naar komend jaar. Ik hoop dat we elkaar ook in 2021 blijven vinden, u gaat in ieder geval van ons horen!

Fijne feestdagen en blijf gezond!

Hanneke Steen
Directeur NBd