Spring direct naar de hoofdnavigatie, de zoekfunctie of de inhoud

Nieuwe versie SignWeb

De NBd beheert een omvangrijke database met informatie over wegwijzers en kruispunten. In totaal zijn er gegevens van zo’n 100.000 wegwijzers in opgenomen. Al deze data zijn eenvoudig terug te vinden in het Nationaal Wegwijzerbestand. Met de nieuwe webapplicatie SignWeb heeft u toegang tot deze gegevens (ook op tablet en smartphone).

Sinds 19 oktober is er een nieuwe versie van SignWeb in de lucht: GeoWeb 5.5. De functionaliteiten van het nieuwe SignWeb zijn hetzelfde als die van de oude versie, met als verschil dat de functies zijn verdeeld over vijf tabbladen in plaats van drie. Het SignWeb-tabblad is ongewijzigd gebleven. 

U start SignWeb op vanuit het besloten deel van de NBd-website of via de nieuwe url: https://maps.rijkswaterstaat.nl/geoweb55/index.html?viewer=SignWeb#.

Vragen over het gebruik? Raadpleeg de hulpfunctie in het programma (blauwe vraagteken-icoon rechtsboven in het scherm). Daarnaast is er een beknopte handleiding op het besloten deel van de website geplaatst (onder Documenten/Diensten en producten).

Heeft u nog geen inloggegevens? Stuur dan een e-mail naar infonbd@rws.nl en u kunt snel gebruikmaken van SignWeb.