Spring direct naar de hoofdnavigatie, de zoekfunctie of de inhoud

Nieuwsbrieven

 • Update voor wegbeheerders - Februari 2022

  Het wordt een digitaal jaar voor de NBd en daarmee ook voor u, de wegbeheerder. NBd-directeur Hanneke Steen vertelt in deze nieuwsbrief meer over de nieuwe software die we aankopen.

 • Update voor wegbeheerders - September 2021

  Voor het eerst sinds haar aanstelling als directeur van de NBd, stond Hanneke Steen te midden van tientallen wegbeheerders. Het kon weer, het mocht weer en het bracht waardevolle inzichten, vertelt ze in haar nieuwste column. ‘Maatwerk is mooi, maar er zit een grens aan.’

 • Update voor wegbeheerders – Mei 2021

  Naar de toekomst van bewegwijzering kijken betekent ook: duurzame opties verkennen. NBd-directeur Hanneke Steen is trots op de samenwerking met wegbeheerders en marktpartijen. ‘We dragen bij aan het behalen van klimaatdoelen.’

 • Update voor wegbeheerders - Februari 2021

  Corona heeft de manier waarop we van A naar B komen drastisch veranderd. Of accurater: heeft bestaande ontwikkelingen een flinke por gegeven. We pakken meer de fiets en benenwagen. NBd-directeur Hanneke Steen denkt dat die verandering blijvend is.

 • Update voor wegbeheerders - December 2020

  Met veel plezier bezorgen we hierbij de eerste Update voor Wegbeheerders in uw mailbox. Wellicht bent u al geabonneerd op onze campagnenieuwsbrief, dan bent u al gewend lezenswaardige updates van ons te ontvangen. We hebben gemerkt dat die nieuwsbrieven voldoen aan een behoefte. Nu ons campagnejaar langzaam afloopt maken we er dus graag een goede gewoonte van u regelmatig een update te geven.